Huh

25 Mar 2009

There’s a wild wind blowing down the corner of my street every night there the headlights are glowing..
There’s a cold war coming,On the radio I heard…Baby it’s a violent world

Oh, love, don’t let me go,won’t you take me where the streetlights glow,i can hear rain coming i can hear the sirens sound now my feet won’t touch the ground…

Time came a-creeping oh and time’s a loaded gun every road is a ray of light ….It goes on time’ll leak and lead you on still it’s such a beautiful night…

Oh oh love, don’t let me go won’t you take me where the streetlights glow… i can hear rain coming
Like a serenade of sound
Now my feet won’t touch the ground

Gravity release me,and don’t ever hold me down now my feet won’t touch the ground….

…Nah,ini hanya gambaran keadaan manusia saja,manusia menangis dan tertawa,hidup memang hidup,jika sedang bersedih menangislah.oh what the heck…..Life In Technicolor….
My song:Postingan ini

*Kalo ada yang so curious kemana sih si Chaos nih,ada,masih exist kok,biasa,malas nya kambuh,kalo ga nongkrong di blogdetik,brarti ada di website2 yang lain,update2 gitu,bleh.trus kok ga pernah online,ada kok,ya emang ga online,karena emang lagi ga pingin bicara.Gua tu kalo lagi sedih suka hanyut ndiri,kadang pergi duduk dibawah pohon,berpikir,.trus kalo malam suka mandangin langit yang kebetulan seminggu ini langit bertaburan bintang disini..


TAGS homesick


-

Author

Follow Me

Search

Recent Post